Na plesnom festivalu “Dalmatian Dance Trophy”, koje je održan 24.11 u Splitu, članovi Umjetničkog studija Luna osvojili su deset prvih, dva druga i dva treća mjesta.
Zlatnim medaljama okitili su se solisti: Mina Čanović i Anastasija Golović u kategoriji acro, Anastasija Backović open i Jovana Matijašević u kategoriji show dance juniori.

Za grupno izvođenje članovi studija su osvojili prva mjesta za koreografije “Moonlight” i “Human”, dok su se koreografije “Painter” i “Radioactive” plasirale na drugom mjestu, te nagrađene srebrnom medaljom.

U duo/trio kategoriji prvo mjesto osvojile su Andrea i Vasilisa Backović sa koreografijom “Dancing in the rain”, Anđela Đapić i Milica Bulatović, Lea Višnjić i Zorana Patić kao i trio “Radio” sa kojim su se predstavile Mirjana Đurković, Maša i Lara Jovović. Na treću poziciju plasirale su se : Jovana Đurđevac i Milana Goranović sa koreografijama “Hurts” i “Warrior”.

Članovi “Lune” su boravili dva dana u Splitu a sada počinju sa aktivnim pripremama već tradicionalnog koncerta “Novogodišnje čarolije” koji se održava krajem decembra mjeseca.

Categories: Razno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Razno

Upis novih polaznika je u toku!

Umjetnički studio Luna vrši upis novih polaznika, koji će trajati do 15.09., kada će prijave biti zatvorene do januara 2023.   Upis je namijenjen za djecu uzrasta od 3 godine i starije, koja se u Read more…

Razno

Magnezijum: najbolji saveznik u očuvanju zdravlja

Svaki organ u tijelu, pogotovo srce, mišići i bubrezi, trebaju mineral magnezijum. On igra ključnu ulogu u održavanju normalnih funkcija mišića i nerava, održava srčani ritam stabilnim, podržava zdrav imunološki sistem o ojačava naše kosti. Read more…

Razno

ZA DOBAR POČETAK DANA – AVOKADO TOST

Avokado je voće kremaste strukture koje raste u toploj klimi. Njegove potencijalne zdravstvene beneficije uključuju poboljšanje varenja, smanjenje rizika od depresije i zaštitu od kancera. Avokado je odličan izvor vitamina C, E, K, B6, kao Read more…