Umjetnički studio Luna je bio učesnik Mediterranean Best Dance – Bar Open, koji se tradicionalno održava zadnje sedmice juna mjeseca.
Članovi studija su se predstavili sa 17 tačaka, od kojih je 16 nagrađeno po odluci žirija.
Na prvom mjestu su se plasirali: solistkinja Mina Čanović, duo Anđela Đapić i Milica Bulatović, Lana Knežević i Dunja Vučinić, formacija “Painter”, grupa “Adagio”, produkcija “Acro”.


Drugo mjesto i srebrnu medalju su osvojile formacije “Candy”, “Spanish rose” i “Human”, solista Iva Selimi, duo Maše i Lare Jovović.


Treće mjesto je zauzela formacija “Radioactive”, solisti Sofija Vučurović, Milana Goranović, Anđela Đapić i Anastasija Golović. Peto mjesto je zauzela solo tačka Jovane Matijašević.

Veliko zadovoljstvo je raditi sa djecom koja se trude i svakodnevno se penju stepenik više na plesnoj sceni. Ovo je za sve članove jedno veliko iskustvo kao i podstrek da nastave da i dalje razvijaju ovu divnu umjetnost. Pohvale za sve one koji su učinili da se ideje pretvore u djela nesebično se dajući na sceni! Najbolje Lunino predstavljanje do sada, najbolje koreografije, najljepša emocija!

Categories: Acro stylePlesRazno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Razno

Upis novih polaznika je u toku!

Umjetnički studio Luna vrši upis novih polaznika, koji će trajati do 15.09., kada će prijave biti zatvorene do januara 2023.   Upis je namijenjen za djecu uzrasta od 3 godine i starije, koja se u Read more…

Razno

Magnezijum: najbolji saveznik u očuvanju zdravlja

Svaki organ u tijelu, pogotovo srce, mišići i bubrezi, trebaju mineral magnezijum. On igra ključnu ulogu u održavanju normalnih funkcija mišića i nerava, održava srčani ritam stabilnim, podržava zdrav imunološki sistem o ojačava naše kosti. Read more…

Razno

ZA DOBAR POČETAK DANA – AVOKADO TOST

Avokado je voće kremaste strukture koje raste u toploj klimi. Njegove potencijalne zdravstvene beneficije uključuju poboljšanje varenja, smanjenje rizika od depresije i zaštitu od kancera. Avokado je odličan izvor vitamina C, E, K, B6, kao Read more…