Takmicari US Luna bili su ucesnici ovogodisnjeg medjunarodnog takmicenja IDO Grand Prix Skopje – DANCE OFF 2019, koje se ove godine po cetvrti put odrzalo u periodu od 15-17.11.

Plesaci “Lune” su se predstavili sa osam koreografija od kojih je sedam nagradjeno zlatnim odlicjem. Na prvu poziciju plasirali su se solisti: Anastasija Backovic i koreografija “Chicken dance”, Darija Popovic koja se predstavila sa cuvenom “Malificent” kao i Andjela Djapic koja je ovom prilikom potvrdila svoju dominaciju u acrobatic kategoriji tackom “Escalate”. 

Poseban uspjeh su postigle i grupne koreografije koje su predstavile svoj rad u predhodnom periodu na najbolji moguci nacin. Prvo mjesto su zauzele grupe: Stars i cuvena koreografija ” Grannies”, Fenix – “Dolls” kao i najstarija ekipa Next Generation koja se okusala u open kategoriji sa koreografijom “Survivor”. 

Prvo mjesto su takodje zauzele Lara i Masa Jovovic, koreografija “Shallow” dok je solista Isidora Minic osvojila srebrnu medalju u acrobatic kategoriji djece.

Osim plesnog takmicenja djeca i roditelji su uzivali u obilasku Skoplja naoruzani pozitivnom energijom i lijepim uspomenama koje ce nositi sa ovoga putovanja. Clanovi studija nastavljaju vrijedno sa pripremama za predstojece manifestacije i turnire koji ih ocekuju vec od decembra mjeseca.

Categories: Razno

Related Posts

Razno

Upis novih polaznika je u toku!

Umjetnički studio Luna vrši upis novih polaznika, koji će trajati do 15.09., kada će prijave biti zatvorene do januara 2023.   Upis je namijenjen za djecu uzrasta od 3 godine i starije, koja se u Read more…

Razno

Magnezijum: najbolji saveznik u očuvanju zdravlja

Svaki organ u tijelu, pogotovo srce, mišići i bubrezi, trebaju mineral magnezijum. On igra ključnu ulogu u održavanju normalnih funkcija mišića i nerava, održava srčani ritam stabilnim, podržava zdrav imunološki sistem o ojačava naše kosti. Read more…

Razno

ZA DOBAR POČETAK DANA – AVOKADO TOST

Avokado je voće kremaste strukture koje raste u toploj klimi. Njegove potencijalne zdravstvene beneficije uključuju poboljšanje varenja, smanjenje rizika od depresije i zaštitu od kancera. Avokado je odličan izvor vitamina C, E, K, B6, kao Read more…