Takmicari US Luna bili su ucesnici ovogodisnjeg medjunarodnog takmicenja IDO Grand Prix Skopje – DANCE OFF 2019, koje se ove godine po cetvrti put odrzalo u periodu od 15-17.11.

Plesaci “Lune” su se predstavili sa osam koreografija od kojih je sedam nagradjeno zlatnim odlicjem. Na prvu poziciju plasirali su se solisti: Anastasija Backovic i koreografija “Chicken dance”, Darija Popovic koja se predstavila sa cuvenom “Malificent” kao i Andjela Djapic koja je ovom prilikom potvrdila svoju dominaciju u acrobatic kategoriji tackom “Escalate”. 

Poseban uspjeh su postigle i grupne koreografije koje su predstavile svoj rad u predhodnom periodu na najbolji moguci nacin. Prvo mjesto su zauzele grupe: Stars i cuvena koreografija ” Grannies”, Fenix – “Dolls” kao i najstarija ekipa Next Generation koja se okusala u open kategoriji sa koreografijom “Survivor”. 

Prvo mjesto su takodje zauzele Lara i Masa Jovovic, koreografija “Shallow” dok je solista Isidora Minic osvojila srebrnu medalju u acrobatic kategoriji djece.

Osim plesnog takmicenja djeca i roditelji su uzivali u obilasku Skoplja naoruzani pozitivnom energijom i lijepim uspomenama koje ce nositi sa ovoga putovanja. Clanovi studija nastavljaju vrijedno sa pripremama za predstojece manifestacije i turnire koji ih ocekuju vec od decembra mjeseca.

Categories:

Related Posts

Završni koncert US Luna

Završni koncert Umjetničkog studija Luna ove godine će biti održan u Nikšićkom pozorištu 27.06 sa početkom u 20h, pod sloganom “Just dance”. Bogat plesni performans, gluma, scenografija, kostimi obećavaju spektakl za pamćenje. U plesnom programu Read more…

Devet medalja za Lunu!

US Luna je bio učesnik internacionalnog plesnog festivala Mo Stars Mediteran Open Dance 2019,  koji je odrzan 25.05 u Mostaru. Svoje znanje na plesnom podijumu pokazalo je oko 1800 takmičara iz 33 grada zemalja bivše Read more…

10 medalja za US Luna na Inter Dance Festu!

Umjetnički studio Luna je bio učesnik 9. Inter Dance Fest-a, jednog od najvećih plesnih događaja u regionu. Na ovogodišnjem festivalu učešće je uzelo oko 90 plesnih klubova iz 18 zemalja. Us Luna je nagradjena sa Read more…